To je to što me zanima!

Zelena energija za svijetlu budućnost

Energija je neophodna za svakodnevni život i upravo zato je iznimno važno ulagati u obnovljive izvore energije.
Vidi originalni članak

Sustavi korištenja obnovljivih izvora energije odlična su i okolišno prihvatljivija alternativa skupim energentima, a njihova primjena u vašem domu može osigurati energetsku neovisnost i povoljno djelovati na vaš kućni budžet.

Pozor, pozor – za eko namjene tu je poziv

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javni poziv za koji zaprimanje prijava započinje 15.11., a omogućuje sufinanciranje uz instalaciju fotonaponskih elektrana, ali i za sustave grijanja i/ili pripreme potrošne tople vode, u koje su uključeni sunčani toplinski kolektori, dizalice topline ili peći na pelete. U tu svrhu dostupno vam je, ovisno o lokaciji, od 40% do 80% prihvatljivih troškova uz maksimalan iznos poticaja do 128 tisuća kuna.

Cilj poziva je potaknuti šire korištenje obnovljivih izvora energije u kućanstvima jer, u kontekstu energetske krize, upravo ovakvi projekti ubrzavaju proces zelene tranzicije.

Održivo ulaganje i zeleno kreditiranje

Zaštitite svoju budućnost i budućnost svoje obitelji, klime i planeta. Pozivamo vas da se uključite i pratite ekološku viziju prema energetskoj neovisnosti i osjećaju slobode baš u pravom trenutku. Stambenim EKO kreditom Erste banke napravite prvi korak i financirajte svoje obnovljive izvore energije. Kredit je namijenjen za klijente svih banaka, ima fiksnu kamatnu stopu i rok otplate do 10 godina. Dogovorite sastanak u Erste banci pa s ponudom izvođača posjetite poslovnicu i provjerite kako realizirati kredit.

Zelene promjene za bolji svijet su moguće – ako napravite prvi korak već danas!

Idi na 24sata