To je to što me zanima!

Zimski praznici u Termama Tuhelj i Termama Olimia

Najbolji praznici ove godine su najpopularnijim termama! Očekuje vas puno smijeha, bazeni, kupanje, vodene i nagradne igre te novi doživljaji
Vidi originalni članak

U Termama Tuhelj očekuje vas neponovljiv i dobro znan All inclusive light paket u kojem goste očekuje poseban obiteljski bonus: gratis boravak za 2 djece do 12 godina. Terme Olimia su ove godine pripremile poseban obiteljski odmor uz 20% popusta u Wellness hotelu Sotelia****s ili hotelu Breza**** na bazi polupansiona.

Prijavite svoju obitelj na obiteljske sportske igre, provedite dan na Vodenom planetu ili u Wellness centru Termalija, razgibajte se na jutarnjim vodenim vježbama, igrajte se s maskotama, zabavite se na kreativnim radionicama ili povedite prijatelje na večernju animaciju uz mini disco. Za najmlađe goste zabavu će upotpuniti i odlične dječje igraonice gdje će vam društvo praviti i animatori.

Ne smijemo zaboraviti da će i ove godine Vodeni planet u Termama Tuhelj biti glavna tema i top destinacija za cjelodnevnu zabavu. Vodene atrakcije, odlična animacija na bazenu uz vodene igre, sportska natjecanja, plesni aqua aerobic, obiteljske vodene igre i još puno puno toga. Tamo možete probati i najbolju pizzu u ovom dijelu ili se počastiti meksičkim specijalitetom. A kada će vam biti dosta kupanja, za mamu i tatu tu je najveći Svijet sauna s odličnim sauna programima i SPAeVITA centar njege i ljepote sa specijaliziranim home made programima.

Ako potegnete malo dalje, preko granice, Terme Olimia oduševit će vas cjelokupnom ponudom opuštanja i zabave. Prestižan i luksuzan Wellness Orhidelia s teatralnim sauna programima, bogatstvo aktivnosti u carstvu termalnih voda, gastronomija za prste polizati i bajkovita okolica, samo su jedan mali dio osebujne ponude Terma Olimia.

Terme Tuhelj i Terme Olimia su pravi izbor ove zime.

Idi na 24sata