To je to što me zanima!

Proslavi s nama Tehnorođendan i osvoji super nagrade!

Sudjelovanjem u nagradnom foto-natječaju na Facebook stranici Tehnocentra sedam će sretnika osvojiti vrijedne kamere marke Aiptek
Vidi originalni članak

Ove godine Tehnocentar slavi 50. rođendan povodom čega priprema Tehnomaraton - maratonsko rođendansko slavlje na koje ste svi pozvani! Bez brige, ne trebate trčati niti nam donijeti poklon. Dovoljno je da nas pratite na www.tehnocentar.hr i na www.facebook.com/Tehnocentar i sudjelujete u našim natječajima i nagradnim igrama.

Prva dionica je Tehnorođendan, nagradni foto-natječaj na Facebook stranici Tehnocentra.

U natječaju sudjelujete tako da lajkate Facebook stranicu Tehnocentra (ako već niste), učitate svoju rođendansku fotku s po mogućnosti tagiranim osobama i skupljate lajkove. Natječaj traje do 29.4.2011. u ponoć. Tehnolajker čija fotka skupi najviše lajkova osvaja Aiptek i2 3D HD kameru a slijedećih 5 natjecatelja po broju osvojenih lajkova osvaja po jednu Aiptek kameru Trio HD4G u srebrnoj, crnoj, plavoj, crvenoj i ljubičastoj boji. 

Također, zbog velikog interesa i zahtjeva Tehnolajkera, odlučeno je da će pored najlajkanijih fotki, Tehnocentar jednom Aiptek kamerom Trio HD4G u crvenoj boji nagraditi jednu fotku po svome izboru neovisno o broju lajkova. 
Dobitnike ćemo objaviti na Facebook stranici Tehnocentra i na www.tehnocentar.hr 30.4.2011.

Pravilnik natječaja potražite ovdje.

Tvrtka Tehnocentar jedan je od najvećih distributera konzumne elektronike u Hrvatskoj, s naglaskom na audio i video opremu. Svojim kupcima nudi proizvode svjetskih renomiranih marki kao što su One For All, Denver Electronics, Aiptek, Strong i Delta Electronics, a mogu se pronaći u dvije Tehnocentrove trgovine u središtu Zagreba u Bauerovoj 9 i Frankopanskoj 20 te u centrima partnera kao što su Elipso, Emmezeta, Europatrade, Hrvatska pošta, Konikom, Metro Cash&Carry, Technomarket i mnogi drugi. 

Idi na 24sata