U paketu vas, uz dnevno izdanje 24sata, očekuje naš kulinarski prilog suhatćute i najljepša ljubavna priča "Zakašnjela ljubav". U novom broju Skuhatćute vam čitajte o ledenoj kraljici kavi! Donosimo vam i osvježavajuće recepte za najbolju ledenu kavi koju ste popili u životu!
Donosimo vam i tikvice,
iznimno zdravo i nekalorično povrće koje svako jelo ili prilog u trenu
pretvaraju u pravu osvježavajuću poslasticu. Otkrijte 9 načina pripreme brzih i
laganih specijaliteta od tikvica!
Ipak vam je draže meso?
Saznajte kako napraviti sočne gurmanske pljeskavice. „Najbolje pljeskavice
pripremaju se od nekoliko različitih vrsta mesa, a začinjavaju se neposredno
prije pečenja, obično lukom i crvenom paprikom.“ To i još više pročitajte i ove
subote u prilogu 24sata Skuhatćute.
A za sve vas koji se
držite dnevne doze novosti, tu vas uvijek čeka 24sata za 4 kune.