To je to što me zanima!

Provedi treću za sreću – nagradna igra m-zabe (PR)

Uključite se u nagradnu igru Provedi treću za sreću i do 31. kolovoza provedite što više transakcija svojom m-zabom, jer ste sa svakom korak bliže atraktivnoj nagradi
Vidi originalni članak

S m-zabom možete sve, pa i osvojiti iPhone 4 ili iPad 2. Sa svake tri transakcije ulazite u nagradni bubanj, a u igri je čak deset uređaja iPhone 4 i deset iPad 2 uređaja. Transakcije s kojima sudjelujete u nagradnoj igri su plaćanje režija i drugih računa, kunski i devizni prijenosi na bilo koji račun unutar ili izvan Banke, plaćanje e-uplatnica, kupnja GSM bonova te kupnja, prijenos ili prodaja udjela u ZBI fondovima. 

Tko je sve proveo onu sretnu treću transakciju, doznat ćemo 9. rujna na izvlačenju dobitnika, a popis će biti objavljen 20. rujna na internetskim stranicama Zagrebačke banke.

Još nemate m-zabu? Ugovorite je u tren oka putem e-zabe ili u bilo kojoj poslovici Zagrebačke banke i uključite se u nagradnu igru. Više informacija pročitajte OVDJE.

S m-zaba mobilnim bankarstvom možete sve (čak i osvojiti iPhone ili iPad), uopće ne morate razmišljati o radnom vremenu poslovnica, jer s Bankom poslujete u hodu i držite je u svom džepu. A u Vašem džepu mogao bi biti i mobitel ili tablet na “magičan dodir” samo - provedite treću za sreću! 

Idi na 24sata