To je to što me zanima!

Provjerite koje popuste donosi Super srijeda na Mondo.hr

Nova Super srijeda donosi nove uštede na tri artikla – Sencor štapni mikser, dječji tobogan i Champion tenisice. Požurite jer vrijedi samo danas!
Vidi originalni članak

Uz Mondo.hr srijeda više nije obična – postala je Super srijeda! Uživajte u 24 sata ispunjena odličnim popustima, a ovotjedna Super srijeda donosi vam uštede koje se ne propuštaju. Za vas smo izdvojili Sencor štapni mikser, dječji tobogan u dvije boje i Champion unisex tenisice.

Pomoćnik za svaku kuhinju

Sencor SHB4361BL štapni mikser postat će glavni pomoćnik u vašoj kuhinji. Uštedite na vremenu i zaboravite na neumorna sjeckanja jer Sencor sadrži spremnik za miješanje s poklopcem zapremnine 800 ml te sjeckalicu. Snižena cijena samo danas iznosi 319,99 kn.

Zabavno dječje ljeto

Djeci priuštite najzabavnije ljeto do sada uz tobogane izrađene od kvalitetne i čvrste plastike. Namijenjeni su za djecu od dvije do šest godina, a odabrati možete između crvene ili plave boje. Snižena cijena iznosi 229,99 kn.

Tenisice za nju i njega

Ove srijede vam donosimo čak 120 kn uštede na unisex Champion tenisice. Ove casual tenisice uklopit će se u svaki ljetni look, a dostupne su u veličinama od 36 do 46. Naručite ih za 179,99 kn.

Ne propustite još jednu Super srijedu na Mondo.hr i samo danas, točno do ponoći, uštedite još više!

Idi na 24sata