To je to što me zanima!

Prva hodajuća izložba posvećena mačkama u RH!

12. listopada 2013. Zagreb je bio osunčan edinstvenom izložbom u Hrvatskoj – prvom hodajućom izložbom posvećenoj mačkama pod nazivom Više radosti i veselja by Lunar&FRISKIES.
Vidi originalni članak

Zagrepčani koji su ove subote bili u šetnji gradom imali su priliku sresti „hodajuće“ eksponate s vizualima mačaka koje je izradio naš poznati umjetnik i grafiter Lunar. Time je po prvi put u Hrvatskoj jedna izložba dobila noge“ i došetala do svih ljubitelja umjetnosti i mačaka. 

„Glavni lik svih izložbenih eksponata je moj dobar prijatelj Jinx, beskompromisno, pomalo bezobrazno i nadasve smiješno biće, velik, čupav i tvrdoglav, ali istovremeno umiljat mačak koji u potpunosti utjelovljuje pravu FRISKIES mačku“ – izjavio je poznati hrvatski umjetnik i grafiter Slaven Kosanović – Lunar. 

Izložba je održana kao središnji dio FRISKIES događanja na Zrinjevcu pod nazivom Više radosti i veselja, na kojemu je otkriven i glavni vizual izložbe – veliki Lunarov grafit dimenzija 3x2 metra. Osim toga, u sklopu programa koji je vodila Tamara Loos, najmlađi su posjetitelji imali priliku nacrtati svoju mačku i osvojiti FRISKIES poklon, dok su oni nešto stariji sreću okušali u tomboli. 

Mi u Purini volimo iznenaditi vlasnike kućnih ljubimaca pa smo tako za njih osmislili ovo jedinstveno događanje kojim smo htjeli pokazati koliko su mačke voljeni kućni ljubimci, koji u svaku kuću ili stan unose radost i veselje. Osim toga, za sve ponosne vlasnike mačaka organizirali smo i foto-natječaj na Facebook stranici PURINE iz kojeg ćemo pet najboljih fotografija koristiti u promotivnoj kampanji Purina FRISKIES za 2014. godinu“ – izjavila je Tihana Bezmalinović, brend menadžerica Nestlé Purina

Više informacija dostupno je na: https://www.facebook.com/nestlepurina

Idi na 24sata