To je to što me zanima!

Razveselite se ovog Božića uz Lenovo tablet već od 699,99 kn

Tanki, snažni, modernog dizajna i najboljih specifikacija – Lenovo tableti su sve što vam treba. Izaberite tablet po svojoj mjeri iz ponude na Mondu i ostvarite uštede.
Vidi originalni članak

Dolazi vrijeme darivanja, a Lenovo ima najbolji prijedlog za poklon koji će oduševiti sve, od najmlađih do onih malo starijih. Mondo vam u svojoj ponudi nudi Lenovo tablete koji su se istaknuli kako performansama, tako i cijenom – već od povoljnih 699,99 kn

Odlična cijena za Lenovo 3G tablet

Lenovo A7-30 A3300 sve je što vam treba na Android tabletu s 3G mrežom. Procesor Quad-core 1.3 GHz uvijek će na najbrži način obavljati sve radnje. Debljina od samo 10 mm i ekran od 7'' čine savršenu veličinu za čitanje, slušanje glazbe i surfanje internetom. Doživljaj glazbe doveden je na novi nivo zbog dualnih stereo zvučnika i Dolby Digital Plus audio tehnologije za bolji učinak slušanja. 8 GB memorije proširivo do 16 GB te 1 GB RAM-a savršena su prilika za kupnju ovog vrhunskog tableta za 899,99 kn.

Posjetite Mondo i pogledajte top Lenovo modele tableta po odličnim cijenama.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i Mastercard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Idi na 24sata