To je to što me zanima!

Regionalni festival frizera Hair Fest u Zagrebu

Povodom 10 godina rada URBAN, najprestižnija hrvatska frizerska tvrtka, u ovu nedjelju organizira regionalni festival frizera – HAIR FEST. Pročitajte tko dolazi
Vidi originalni članak

Frizerska tvrtka URBAN već deset godina lansira trendove na hrvatskoj frizerskoj sceni, a sada organizira regionalni frizerski spektakl HAIR FEST. URBAN u Zagreb dovodi trenutno najbolje svjetske frizere s najprestižnijih frizerskih sajmova Londona, New Yorka i Moskve.

U nekoliko prostora dvorane Vatroslav Lisinski, 04. studenog 2012. održati će se kvalitetan, probran i cjelovit program. HAIR FEST okupit će 2.000 frizera kojima će prenijeti znanja iz cijelog svijeta. U Zagreb dolaze dva najveća svjetska imena – Tim Hartley i Richard Ashforth (Saco), koji će predstaviti vruće novosti iz svijeta kose upravo viđene na pistama Londona i New Yorka. Nastupiti će brojni hrvatski i regionalni timovi. Organizirani su kvalitetni business programi za poduzetnike o vođenju poslovanja, komunikaciji i uređenju salona, a panel diskusija bavit će se gorućom temom uvođenja fiskalnih blagajni.

Obrtnička komora Zagreb i suorganizator Udruga obrtnika Zagreb uz URBAN organiziraju reviju frizera Zagreb Hair Show kojom će se predstaviti kolekcije zagrebačkih salona. Na HAIR FEST-u održat će se i natjecanje frizera Hrvatske, ali i cijele regije - Otvoreno prvenstvo Hrvatske. URBAN inzistira na cjelovitosti i kvaliteti programa jer će se HAIR FEST nastaviti i u idućim godinama.

Ulaznice za HAIR FEST od danas su službeno u prodaji na EVENTIM prodajnim mjestima Hrvatske i regije i web prodaji te u frizerskim salonima URBAN

Ovo je jedinstvena prilika da zavirite u svijet najboljih svjetskih frizera i vještih ruku regionalnih timova!

Idi na 24sata