To je to što me zanima!

Auto koji prosi: 'Donacije ću potrošiti na moje održavanje'

U ova teška krizna vremena i vozači automobila traže način kako osigurati svojim limenim ljubimcima bezbrižnu vožnju. Trabant je snimila čitateljica u Budimpešti
Vidi originalni članak

Neki kažu kako je u inozemstvu lakše živjeti nego u Hrvatskoj, no fotografija koju je snimila naša čitateljica u Budimpešti može vas razuvjeriti.

- Na cesti je bio parkiran stari Trabant, a na suvozačevom prozoru bio je natpis: 'Vaša donacija biti će potrošena na moje održavanje' - kazala nam je Daria.

Daria dodaje da vozača nije bilo u blizini te da misao da se vani bolje živi ne drži vodu ako se voze ovakvi automobili kao što je Trabant.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PatriciaMorrison 06.03.2014.

    Jako ,jako dobra ideja .Nešto mi palo na pamet ...Moglo bi se ovo iskoristiti za dane pred registraciju auta .Ko zna ,možda i uspije ! Sudeći po našem financijskom usponu ,moglo bi ovo postati učestala slika na našim cestama .:))

  • Samo_Ja_08 03.03.2014.

    Taj auto stoji u Budimu, gore kod dvorca :) U lošem je stanju. Jedino nisam shvatio trik i da hočeš na koji način donirat novce pošto je ovo s unutarnje strane naljepljeno

  • tvoja_najgora_noćna_mora 02.03.2014.

    Nije istina da se kod njih lošije živi, nego ljudi vani drugačije žive. Kod nas je tradicija zabit se u kredit i kupiti auto ili kuću, a onda ostatak života doslovno životariti skupljajući lipe od mjeseca do mjeseca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare