To je to što me zanima!

Auto kotačima propao u rupu pa blokirao tramvajski promet

Rupa se na cesti otvorila zbog velikih kiša. Vozač je nije vidio. Zajedno s pješacima pokušao ga je izvući, ali nije uspio. Naišao je kamion Unikoma pa im pomogao
Vidi originalni članak

Više od pola sata tramvajski promet u Strossmayerovoj ulici u Osijeku bio je u zastoju jer je auto, prelazeći tračnice na kolnom ulazu u svoju garažu, prednjim kotačima upao u rupu i ostao zarobljen na pruzi. Bilo je to u ponedjeljak malo poslije 11 sati.

Prema riječima glavnog dispečera osječkog Gradskog prijevoza putnika, zastoj je nastao zbog nestručno obavljenih radova na nogostupu. Naime, zbog velikih kiša, na kolniku se doslovno otvorila rupa, a auto je prednjim kotačima upao u nju.

- Pješaci i vozači auta, koji su se tamo zatekli, pokušali su izvući auto iz rupe, ali nisu uspjeli. No, sasvim slučajno, tamo se zatekao i kamion Unikoma, gradske komunalne tvrtke, koji je zakačio auto i riješio ga problema - kažu u osječkom GPP-u.

Dok su se tramvaji prisilno gomilali u koloni, GPP je vrlo brzo organizirao zamjenski prijevoz putnicima blokiranih tramvaja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zahira45 03.11.2013.

    Otvori im Bože nekaj drugo!

  • zenga2 26.09.2013.

    Baš me zanima tko će platiti stajanje tramvaja i zamjenu autobusom.To je praksa u Osijeku, blokiraš prolaz tramvaju , oni uvedu vanredne autobusne linije i to naplate onome tko je blokirao tramvaj.Hoće li to morati platiti vozač ili izvođač radova.Inače tak dio Štrosmajerove je razrovan , da ni na selu nije tako blato , jer us to zaboravili asfaltirat.Svašta

  • MarijaJurić 22.09.2013.

    nezgodno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare