To je to što me zanima!

Auto mu s brda "skliznuo" 70 metara i udario zid restorana

Vozilo je sletilo u utorak u mjestu Sveta Marija na Krasu u Istri. Nasreću, nije nikog udarilo, tek je lakše oštetilo parkirani automobil. Vlasnik se vratio nakon 5 minuta
Vidi originalni članak

Vozač automobila parkirao se u utorak oko 16.30 pokraj crkve u istarskom mjestu Sveta Marija na Krasu nedaleko Umaga. Otišao je bez da je povukao ručnu kočnicu. Auto je odjednom krenuo nizbrdo.

- BIo sam kod kuće i čuo jak udarac. Izašao sam na ulicu vidjeti što se zbiva. Ugledao sam uništeni automobil zabijen u restoran "Božo" - rekao nam je D. B., čitatelj koji je snimio fotografiju. Vlasnik se vratio nakon pet minuta i tek tada shvatio što je učinio.

- Cijelo mjesto je na kosini, tako da nije ni čudno da je auto sletio niz padinu. Na svom putu od 70-ak metara proletio je preko glavne ceste, zelene površine i parkinga te se potom zabio u zid restorana. Nasreću, putem nije nikog "pokupio", iako je malo nedostajalo jer su mu na cesti ljudi i trubili. Tek je lakše oštetio jedan automobil pred restoranom - dodaje čitatelj. Na očevid je izašla istarska policija.

- Vozač nije povukao ručnu kočnicu. Prije zaustavljanja udario je u još jedno vozilo, no šteta je manja, pa su se vlasnici dogovorili oko naknade - rekli su nam u PU istarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • damir971 26.01.2011.

    Dobro kliže da nije to bob možda

  • p i j e v a c 26.01.2011.

    po slici bih rekao da je to omega i nije se niti jako razbio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare