To je to što me zanima!

Automobil s troje djece sletio u rupu, vozač je teško ozlijeđen

Muškarac na skuteru oduzeo je prednost vozaču auta. Vozač Renaulta izbjegavao je sudar s skuterom pa je sletio s ceste. S njim se u automobilu vozilo troje djece
Vidi originalni članak

U naselju Mikro Rajon kod Slavonskog Broda, oko 16 sati u četvrtak automobil je sletio s ceste. U autu su bili vozač (43) koji je teško ozlijeđen i troje djece stare od sedam do devet godina. Nesreća se dogodila na raskrižju Ulica Bože Milanovića i Stanka Vraza u trenutku kad je u raskrižje u smjeru grada ulazio Renault Megane, a iz Ulice Bože Milanovića izašao je muškarac na skuteru koji je oduzeo prednost prolaska Renaultu. Vozač auta u namjeri da izbjegne sudar sa skuterom "pobjegao" je u lijevo i sletio s ceste u iskop buduće kanalizacije.

 - Automobil se zabio u zemlju a iz njega se čuo vrisak djece. Muškarac koji je vozio skuter podigao se s ceste neozlijeđen, prišao je rupi, pogledao je i okrenuo se kao da se ništa nije dogodilo. Prva se zaustavila jedna žena, a uskoro su došli još neki muškarci. - kazala je čitateljica koja je promatrala sa svog balkona nesreću.

 - Njih šest je prevrnulo automobil da bi mogli doći do vozača. On je vikao da ga ne diraju, jer je vjerojatno nešto polomio, rekao je da su pobrinu za djecu. Ubrzo je stigla Hitna pomoć. Iznijeli su muškarca i odvezli su ga, a djecu su ostavili da leže s tim da su jedom djetetu, mislim da su sve curice, stavili Schanzov ovratnik. Druga kola Hitne pomoći došla su po njih. Uz njih su cijelo vrijeme bile medicinske sestre. Žena koja je stala sa strane da im pomogne ih je tješila poput majke – dodaje čitateljica.

Vozač i djeca su zadržani na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • num_1 19.10.2012.

    Gospođa koja je stala, pomagala je i tješila djecu - svaka čast ... a čitateljica koja je poslala priču sve je promatrala sa svog balkona ?!? Bez ljutnje ali nije li ljudski otrčati i pružiti pomoć? Još su u igri i 3 male djece...a mamlaza na mopedu zatrpati u tu istu rupetinu. Ocu i djeci želim brz oporavak..

  • zoya_1 18.10.2012.

    Nadam se da su dječica i otac dobro, i svaka čast gospođi koja je spomenuta u članku koja je ostala s njima cijelo vrijeme, kao i svima koji su pomagali. Ponovno usred tragedije vidimo humanost na djelu..

  • vitaminix 18.10.2012.

    Dakle opet mopedist, motorist, biker sve je to isto pakovanje, bahato, neodgovorno i b...o koji misle da su bogom dani, čast iznimkama ali zbog takvih manjina korektnih motorista ispašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare