To je to što me zanima!

Autobus pun učenika zapalio se u vožnji, nitko nije ozlijeđen

Požar je buknuo na instalacijama. Djeca su na vrijeme izašla iz vozila, a četiri vatrogasca su spriječili širenje plamena. Izgorjela je plastična instalacija na motoru
Vidi originalni članak

Autobus pun djece iz osnovne škole Novigrad planuo je u vožnji u petak ujutro u 7 sati u Islamu Grčkom. U njemu su bili učenici koji su iz Islama i nekoliko okolnih mjesta  putovali u školu u Novigrad. Vatrogasci su nakon dojave odmah krenuli iz Zadra u 25 kilometara udaljeno selo. Učenici su svi uspjeli sami izići iz autobusa, a četiri vatrogasca su zahvaljujući brzoj intervenciji spriječili širenje požara. Do njihovog dolaska vozač je požar, koji je buknuo na instalacijama, držao pod kontrolom iz pomoć protupožarnog aparata. Ipak, izgorjela je plastična instalacija na motoru.

- Autobus je svakodnevno pretrpan. Sreća što je jedan od učenika to primijetio pa su na vrijeme reagirali i pozvali vatrogasce i policiju - rekla nam je čitateljica Lucija C. koja nam je i poslala fotografije vatrogasaca kako gase plamen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nuša matanova 03.03.2012.

    sva srića nikome nije ništa ,ali do kada će se ovakve stvari dešavati

  • SKY1 03.03.2012.

    Sreća da nitko nije ozljeđen.

  • blackie2403 03.03.2012.

    Ne znam kako ste došli do podataka za ovaj članak, no netočno je da je autobus prevozio djecu do osnovne škole u Novigradu. Naime, autobus je u vlasništvu tvrtke Liburnija i prevozi svakodnevno putnike, među kojima je najviše učenika srednjoškolaca, za Zadar. Autobus vozi na relaciji Novigrad-Paljuv-Podgradina-Islam-Zadar. Sreća je u nesreći da nitko nije izgubio život, jer je autobus svakodnevno pretrpan putnicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare