To je to što me zanima!

Autom naletio na zid dvorišta, odbio se i udario u drugi auto

Vozač Peugeota je u petak u 2.20 sati zbog brzine i pijanstva naletio na automobil u kojemu su bila dva brata. Teško je ozlijeđen, kao i mlađi putnik drugog automobila
Vidi originalni članak

Na prvu mi je izgledalo kao da se motor zabio u prednji dio automobila jer se raspao. Hitna je u 2.45 sati već bila tu. Jednom su čovjeku pružali pomoć, a nešto dalje, iza njihovog vozila, ležao je drugi čovjek. Oko njega je stajala grupa ljudi. Izgledalo je jako gadno - kaže čitatelj koji je poslao fotografiije nesreće.

Iz policije kažu da je kriv D.K. (25) koji je Peugeot zagrebačkih registracija vozio brzo i pijan. 

- S 0,53 promila vozio se Zagrebačkom cestom u smjeru jugozapada. Dolaskom do broja 164, naletio je na plastične stupiće zbog čega je izgubio kontrolu nad autom i udario u rubni kamen. Od siline udara, naletio je i na dva metalna stupića, potom je prednjim dijelom auta udario u zid dvorišta od kojeg se odbio. Na koncu se vratio na cestu gdje je udario u automobil zagrebačkih registracija kojeg je vozio A.B. (21) i u kojem je bio s bratom N.B. (18) - izvještava policija. 

Dodaju da su teško ozlijeđeni 25-godišnji vozač, kojemu je pružena liječnička pomoć u KB Sveti Duh, i 18-godišnjak iz drugog automobila, kojeg je Hitna odvela u KBC Sestre milosrdnice. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JerzaBlativoda 27.12.2013.

    ... a cvili se kad se ostane bez vozačke zbog alkohola, brzine, crvenog itd.- onda je policija kriva. Ovo i takve treba ne u zatvor nego u tamnicu...

  • reley 26.12.2013.

    Koliko čovjek mora biti drzak da pijan sjedne u auto, ide vozit odluči divljati i ne razmišlja da nekog može unesrećiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare