To je to što me zanima!

Autom od pola milijuna kuna završio na kamenom stupiću

Čitatelj je ispričao kako je Audi Q7 talijanskog bračnog para ogreban tek na nekoliko mjesta te je bio tehnički ispravan. Vlasnici automobila nisu zvali policiju
Vidi originalni članak

Talijan je bio smiren. Vidio je da ništa ne curi iz automobila i bio je totalno opušten. Ljudi su mu rekli da će pauk platiti nekoliko stotina kuna, a on je govorio 'No problem, no problem!', ispričao je čitatelj Damir Rožić. U subotu oko podne snimio je novi Audi Q7, koji je završio na kamenom stupiću na parkiralištu u Poreču. U njemu su bili supružnici iz Italije. Muškarac nije ni primijetio stupić.

- Polukružno se okretao i naletio na njega. I ranije su domaći i strani gosti udarali autima u stupiće, ali još se nitko nije ovako popeo - dodao je čitatelj. Kaže kako je auto tek nedavno kupljen. Nakon što ga je pauk pomaknuo sa stupića, imao je tek nekoliko ogrebotina. Inače, najjeftiniji Audi Q7 kod nas se može kupiti za nešto više od pola milijuna kuna.

- Bio je potpuno ispravan. Stvarno je izdržljiv -  rekao je Zagrepčanin, koji ljetuje u Poreču. Dodao je kako Talijani nisu zvali policiju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DavorCrnković 25.08.2011.

    jbg šta seru pa on je sam mogao potegnuti ga sa to jebenog stupiča mislim stvarno auto ima 4x4 pa su ga stražnji kotači mogli samo potegnuti sa tog stupiča!!!koje su to budale

  • jingsaw 24.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • cico87 22.08.2011.

    pa to su njemacke tablice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare