To je to što me zanima!

Htjela ga zaustaviti: Pala je, a autobus joj prešao preko noge

Žena (79) je pokušala zaustaviti autobus u Rijeci kako bi ušla u njega. No, vozač je već bio krenuo. Spotakla se, a kotač joj je prešao preko noge. Krvi je bilo svuda
Vidi originalni članak

Krvi je bilo posvuda. Gospođi je u pomoć pritekla medicinska sestra koja se ondje zatekla, rekla nam je čitateljica koja je snimila fotografije. 

Naime, vozač (47) riječkog Autotroleja propisno je nakon ukrcavanja putnika u autobus krenuo sa stanice. Pješakinja (79) je u istom trenu zakoračila na kolnik da zaustavi autobus kako bi se ukrcala. Žena se poskliznula, izgubila ravnotežu te joj je autobus stražnjim desnim kotačem prešao preko desnog stopala. Noga joj je kratko vrijeme ostala ispod kotača. Bilo je puno krvi. 

Ženu su s teškim ozljedama prevezli u bolnicu na Sušaku gdje su je zadržali na liječenju. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zippysnake 05.06.2013.

    odmah OTPUSTIT vozaca i nek cuva ovce iili lovi ribe!! JER, vozac mora imat oci i na zatiljku, a pogotovo kad polazi sa stanice, svaki cas mu neko moze zavrsit pod kotacima!! Nema isprike, on je kriv jer je stara pala pod BUS, trebao je to u retrovizoru VIDJET i zakocit na vrijeme!! A minuse ce mi dat samo isti takvi neoprezni vozaci koji tak i tak trebaju izgubit vozacku!!

  • Katicaaa 05.06.2013.

    Ipak je stao...

  • dule1607 05.06.2013.

    Autobus nije taxi da nekog ceka.Umirovljenici su najgori putnici guraju se, padaju, svađaju a vremena imaju na bacanje.Gdje im se zuri?

Komentiraj...
Vidi sve komentare