To je to što me zanima!

Bikeri i humanitarci podijelili 500 porcija graha Puljanima

Bikeri iz Moto kluba Twin Horn organizirali su drugi po redu Harley Davidson party. Tijekom dvodnevong partya bilo je izloženo 40-ak atraktivnih Harley Davdisona
Vidi originalni članak

U Puli je u petak i subotu održan drugi po redu Harley Davidson party u organizaciji Twin Horn moto kluba iz Pule. Susret je prvenstveno bio namijenjen Harley Davidson motociklima i njihovim vlasnicima, ali i svi ostali motocikli i motociklisti su se odazvali pozivu.

- Ovo je drugi party u organizaciji moto kluba Twin Horn. Okupili smo sve zaljubljenike u Harley Davidson ali i ostale ljubitelje jurilica na dva kotača. To je jedan od najvećih motosusreta u Hrvatskoj, ali i šire. Organizirali smo razne nagradne igre za posjetitelje, koncert ali i sexy bike wash - rekao nam je Edi Ljubić, predsjednik Twin Horn moto-kluba.

Atraktivni motori su u subotu ispunili pulski trg i tako građanima Pule pružili priliku da uživaju u ljepotanima. Pošto su bikeri velikog srca, no ovaj party nije prošao bez humanitarne akcije. Zajedno s Facebook Humanitarcima iz Pule građanima podijelili su 500 porcija graha s kobasicama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zvončica1 22.05.2012.

    bitno je da se opet nisu potukli za porciju graha! A jadan naš narod kad je do tog moralo doći.

  • turky2801 21.05.2012.

    Harley Davdison. To neka nova marka motora na tržištu ili??? o.O

Komentiraj...
Vidi sve komentare