To je to što me zanima!

Bikeri s motorima razveselili djecu s posebnim potrebama

Djeca su bikerima kluba Goodfellas pokazali dom i svoju svakodnevicu ali su se poželjeli slikati na njjihovim motociklima. Bili su oduševljeni da mogu sjesti na njih
Vidi originalni članak

Članovi FBC Goodfellas  u prošli su četvrtajk posjetili Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava u Zagrebu i izmamili osmijehe na njihova lica. Došli su na svojim motorima. Organizirali su dostavu kuhinjske opreme i slatkiša. Djeca su ugostili bikere i pokazali im kako izgleda njihova svakodnevica. Neizostavno bilo je slikanje na motorima.

- Sklopljena su nova prijateljstva i obećanje da je ovo tek početak jedne lijepe tradicije koja će se sigurno nastaviti - rekao nam je Ivica Perković koji je došao s dečkima u posjet. 

  Štićenici su članovima bikerskog kluba uručili zahvalnicu i jedan mali poklon koji su sami izradili.  Zahvalnica i dar već su dobili svoje počasno mjesto u klupskim prostorijama kluba FBC Goodfellas.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zesever 26.05.2011.

    Svaka čast. Baš ljepo!!!!! Bikeri su cool. I ja bi tak nekaj napravil da dobim taj SKUTER!!!!!!

  • pri gori 26.05.2011.

    vrijedno poštovanja !

  • user_106101 26.05.2011.

    bravo dečki!!! možete biti ponosni na sebe!!! bikeri su posebna grupa ljudi velikog srca!!!! dobri momci u svakom pogledu!!!!! :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare