To je to što me zanima!

Bilo je predivno u tom času biti blizu generala Ante Gotovine

Martina Jelenković (27), učiteljica iz Zadra, snimila je dirljiv, prvi susret i zagrljaj generala Ante Gotovine i njegove tete Marije na dočeku u njegovim Pakoštanima
Vidi originalni članak

Martina Jelenković (27) bila je među 30.000 ljudi koji su došli u Pakoštane pozdraviti Antu Gotovinu.

- Bila sam uz pozornicu i vidjela da general stiže prema meni. Snimila sam ga desetak puta mobitelom, pa i kad je došao do svoje tete Marije Miočev. Shvatila sam da nitko drugi nije uhvatio trenutak njihova zagrljaja, pa sam poslala fotografiju i izašla je u novinama - sretna je Martina, učiteljica razredne nastave.Generala je opet fotografirala u Zadru na Dan grada. Posrećilo joj se i opet joj je nekoliko fotografija objavljeno u 24sata.

- To me jako veseli. Nekako se baš nađem na pravome mjestu u pravom trenutku! Da imam dobar aparat, slike bi bile bolje od ovih s mobitela - kaže.

Na dočeku generala Gotovine nije slučajno bila dvaput, nego mu je došla izraziti poštovanje.

- Oslobađajuća presuda generalima oslobodila je i sve nas. S naroda je sprana ljaga zločina.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Hahaha_3 29.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Marinkovich 25.12.2012.

    hebote patak koji kola vuče,bila kraj ante@

  • AlenLazar 16.12.2012.

    ovako... mi kad napisemo pismo o problemu koji nas muci nedobijemo nista a bitno da se pismo objavi ... a dok se drugi bogate na slavi drugih stvarno jadno od vas 24sata... dajte malo razmislite... koliko sam primjetio iz dana u dan sve manje i manje citatelja i komentar... bar od mojih frendova koji smo pratili novine nitko nije ostao na 24sata... ja dodem povremeno samo da se nasmijem na vasu nepravdu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare