To je to što me zanima!

BMW-om je skrenuo i udario u stupove tramvajske stanice

Vozač BMW-a 5 u srijedu oko 10.30 vozio je Harambašićevom u Zagrebu. Malo prije pješačkog prijelaza skrenuo je i udario u zaštitne stupove ZET-ove stanice
Vidi originalni članak

Nitko nije ozlijeđen. Vozač je izašao i gledao što se dogodilo, kao da mu nije bilo jasno kako je uspio udariti u stupove. Na tom stražnjem dijelu  tramvajske stanice nije bilo nikoga, rekao nam Danijel P. koji je u srijedu oko 10.30 snimio prometnu nesreću u Harambašićevoj u Zagrebu. U zagrebačkoj policiji kažu da vozač (25) niti nitko od ostalih sudionika u prometu  nije ozlijeđen. Očevidom će utvrditi uzrok nesreće. Neslužbeno doznajemo da je vozač BMW-a izbjegavao pješaka. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 22.02.2013.

    Svašta ima na Zvonimirovoj ulici, ali nije široka kao moskovske ulice ! Tu je i 2x tračnica, pa 2X2 trake za aute, pa 2xdrvored, 2X pločnici, 2x dvorišta....Bilo bi bolje maknuti JEDAN drvored, tramvajski promet odvojiti npr na sjevernu stranu (2x tračnice), pa odijeliti ogradama cestovni dio uz sigurne prelaze za pješake, vizualne uspornike za aute....ali to u nekoj drugoj, bogatijoj i logičnijoj zemlji.

  • reley 21.02.2013.

    Zato treba pokušati predvidjeti situaciju i pokušati naslutiti odakle vreba opsanost. Nažalost nekima to problem. Jednostavno sjedne upali radio i po gasu s mobitelom u ruci.

  • reley 21.02.2013.

    Probaj pogledati sliku i malo ju proanaliziraj. Što misliš bili auto i stanica bio tako razbijen da je vozio normalno i sa razmišljanjem te predviđanjem moguće situacije ? Ako si razmislio onda razumiješ da te slike i takve situacije nebi bilo. Isto tako sigurno znaš a to ti i ja mogu potvrditi da danas vozaćku imaju ljudi kojima nije dobro ni da pješke hodaju a kamoli im auto u ruke dati. Sjeti se Klaićeve i čistoćinog radnika bez nogu ili Svetica i poginulog oca i sina ili samo u ponedjeljak prolistaj što se sve na cestama dešavalo preko vikenda. Jel sada shvataš da si postavio krivo pitanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare