To je to što me zanima!

Izbjegavao drugi automobil, pa je BMW-om 'ušao' u restoran

Vozač Golfa R.P. (44) se nepropisno okretao kod restorana 'Orsan' u dubrovačkom Zatonu. Vozač BMW-a D.P. (22) pokušao ga je izbjeći. U nesreći dvoje ozlijeđeno
Vidi originalni članak

BMW dubrovačkih registarskih tablica u subotu oko 7 sati udario je u reklamu i zid restorana "Orsan" u dubrovačkom Zatonu. U nesreći je dvoje ljudi lakše ozlijeđeno.

- Vozač Golfa se pokušao okrenuti i skrenuo ulijevo. Vozač BMW-a ga je pokušao obići, ali ga je zakačio desnim prednjim kotačem - rekao nam je  čitatelj koji je fotografirao nesreću. Dodaje kako se BMW odbio od Golfa i udario u reklamu, pa u zid restorana. Završio je bočno u procjepu između ceste i restorana. Cijeli prednji dio mu je razbijen. Od dubrovačke policije doznajemo kako je vozač Golfa zbog neoprezne vožnje skrivio nesreću.

Vozač Golfa R.P. (44) se nepropisno okretao, a vozač BMW-a D.P. (22) pokušao ga je izbjeći. U sudaru je iz osim D.P. ozlijeđena i putnica A.M. (18) iz BMW-a. Mladima je pomoć pružena u dubrovačkoj Općoj bolnici. Promet je za vrijeme očevida tekao otežano.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mjm 19.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • HercegSvabo 19.11.2011.

    imao sam curu nije tijela bez KOLA ni otići na automat po cigare. Ali ovo je stvarno pretjerano sa KOLIMA ulazit u kafić

  • Eros_5 19.11.2011.

    klinjo će si morat angažirati sudskog vještaka međutim frajer najvjerojatnije nije imo kad uočit da mu nailazi drugo vozilo tako da je prometna nezgoda podijeljene odgovornosti ovako bez policisjkog izvješća!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare