To je to što me zanima!

Brod vrijedan 750.000 kuna se potopio u centru Malog Lošinja

Kalafurija, stara niti godinu dana, dužine preko 10 metara, navodno je u vlasništvu ruskih gostiju. Još uvijek se zna što se dogodilo. Moraju je najprije izvući iz mora
Vidi originalni članak

U samom centru u Malom Lošinju, kod Inine benzinske postaje na obali u 19 sati u petak potopila se barka. Kalafurija, stara niti godinu dana, dužine preko 10 metara, navodno je u vlasništvu ruskih gostiju. Još uvijek se zna što se dogodilo, i dok se ne izvuče van iz mora neće se znati zašto se potopila. Brod koji košta preko 750.000 kuna potopio se, kako kažu očevici, iz čista mira. Kažu i da je brod pod garancijom, te da u takvim slučajevima vlasnik dobiva novi brod.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • walterbranisarajevo 07.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • walterbranisarajevo 07.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • e moj narode... 06.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare