To je to što me zanima!

Čekali su kolovoz da bi mogli produžiti mol u Njivicama

U turističkom razgledanju Jadrana u petak oko 13 sati turistima je zasmetala buka i riva koja je bila pretrpana građevinskim strojevima. Produžuju mol u Njivicama
Vidi originalni članak

Plovili smo Jadranom i krenuli smo na izlet iz Malinske. Zaputili smo se prema Njivicama , jer su nas tu čekali drugi turisti koji su s nama išli u panoramski obilazak. Ovo me šokiralo jer sam pomislila: "Pa zašto baš sada? Kao da u predsezoni nisu imali vremena ili pak posao nije mogao pričekati do jeseni? Mislim da su pogriješili što su turistima koji su možda prvi put došli u Njivice prikazali takvu sliku tog turističkog mjesta.  Kad smo se priližavali tzv. luci gdje su oni čekali, ljudi koji su se ukrcali u Malinskoj samo su komentirali tipa: "Što je ovo?", "Po toj  vrućini se mora raditi?", Jel' to sad slika Njivica?" Smatram da su to trebali riještiti do početka turističke sezone - rekla je čitateljica koje je poslala fotografije.

- Skoro je gotovo, uređuje se još i nadamo se završetku do 15. kolovoza. Dobili smo odobrenje za produžetak radova preko ljeta - rekao je komunalni redar Ivan Š. Nije mogao pojasniti što su čekali do ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare