To je to što me zanima!

Dan nakon Ladislava iznad Kaštela su fotografirali pijavicu

Spustila se do kuća i brzo raspršila. Nakon 15 minuta opet se pokušala formirati, ali se zadržala u gornjem dijelu oblaka, kazao nam je čitatelj koji ju je uspio snimiti
Vidi originalni članak

Posljedice snažne ciklone Ladislav osjećale su se i u petak. Naši čitatelji fotografirali su pijavicu iznad Kaštela. Pojavila se oko 11 sati i vrlo brzo iščeznula.

- Pijavicu sam primijetila iz Čiova. U Kaštelima se zadržala nekih 5 minuta. Naglo se spustila iz oblaka, zatim se digla i otišla s oblakom - ispričala nam je čitateljica Lj. V.

- Vidio sam ju dok sam čekao u redu za tehnički pregled. Spustila se do kuća i onda ubrzo raspršila. Nakon 15 minuta ponovno se pokušala formirati, ali se zadržala samo u gornjem dijelu oblaka - prepričao nam je Mihael Radić koji nam je poslao fotografiju pijavice.

Meteorolozi za subotu predviđaju stabilizaciju vremena. Biti će djelomice ili pretežno sunčano i osjetno toplije od prosjeka za početak studenoga. Na Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici uz promjenjivu naoblaku ponegdje moguće malo kiše. 

U kopnenom području ujutro mjestimice magla ili niski oblak. Vjetar slab, na sjevernom Jadranu, u gorju i najsjevernijim krajevima umjeren do jak jugozapadnjak, a na srednjem i južnom Jadranu većinom umjereno jugo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • slavonija 04.11.2012.

    Nek se pijavica zove Slavica !!

  • bicozg 03.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • user_140683 03.11.2012.

    To nam je ostavila Klintonica da osjetimo dašak Amerike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare