To je to što me zanima!

Divljao Sinjem pa se zaletio u dva parkirana auta i kontejner

Srećom nitko nije stradao iako je taj dio grada u to vrijeme svakodnevno pun djece koja idu u osnovnu i srednju školu te vrtić. Policija je utvrdila kako vozač nije bio pijan
Vidi originalni članak

Sinjanin (29) je u srijedu oko 13 sati izazvao prometnu nesreću u Vrličkoj ulici u Sinju. Očevici kažu da je muškarac vozio BMW kao da je bio na natjecanju iz driftanja, iako je padala kiša, a kolnik bio mokar. Policija također kao uzrok nesreće navodi brzinu neprilagođenu uvjetima na cesti. 

Pukom srećom na cesti nije bilo djece, budući da je taj dio grada u to doba inače napučen učenicima iz obližnje srednje i osnovne škole te vrtića. Vozač je na kraju izgubio nadzor nad vozilom i oštetio parkirani Golf i Renault Twingo te kontejner. 

Policija ga je alkotestirala i utvrdila da nije bio pod utjecajem alkohola. Prijavili su ga zbog izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom.


Idi na 24sata

Komentari 33

  • fair 08.03.2013.

    ali vidiš kaznu uopće neće platit jer na cesti nije naveden da je sklizak kolnik i auto u koje je udareno nije se smjelo parkirat na tom mjesto jer je zbrana parkiranja,,da mi je znati samo koju ti bjesnu mašinu voziš pa da ideš omalovažavaš neko auto od 7 000 eura....samo te molim da lijepo ne daješ komentare o kojim nemaš pojma.da je bio na snjegu ne bi ga smjelo zanjeti tako...o čem ti pričaš?vidiš momak je već napravio auto jer je mehaničar...ali nemoj bit siguran da se tebi nešto slično ne može dogodit sutra,,...

  • 1111111111111 08.03.2013.

    volim i ja zabacit zadnji kraj al ne radim sigurno to u centru grada di mi u svakoj sekundi moze netko izletit na cestu ili mi auto slucajno pobjec u 10 parkiranih ipak ima sve svoje granice. sta ti znaci kurcenje pred nekim kad ce ti taj netko nakon sta razbis auto rec kakva si ti budala... :)

  • ifkadetektivka 07.03.2013.

    Nije precizirano dali su oba auta i kontejner bili ispravno parkirani ili je kontejner naglo izletio iz susjednog dvorišta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare