To je to što me zanima!

Djed Božičnjak dovozi hranu u saonicama i djeci dijeli slatkiše

Karlo Veljača (21) iz Siska već drugu godinu zaredom dostavlja hranu obučen u Djeda Božičnjaka. Dok se vozi gradom djeci ispunjava želje da se s njime slikaju
Vidi originalni članak

Siščanin Karlo Veljača (21) već drugu godinu uoči božićnih blagdana razvozi hranu iz fast fooda Dora odjeven u ruho Djeda Božićnjaka. Usput dariva djecu slatkišima koje sam financira.

- I lani sam imao odoru, a u košarici bicikla vozio sam rogove soba. Ove godine odlučio sam napraviti nešto više, pa je bicikl dobio karoseriju od stiropora obojanu nalik na prave kočije Božićnjaka što je izazvalo veselje među djecom. Sada kada naručuju hranu naručitelji kažu kako žele da ju dopre neobičan dostavljač - kaže Karlo.

Karlo je inače automehaničar, bez posla, zasad se bavi dostavom hran. Spojio je ugodno s korisnim, izaziva pozornost i razveseli dječicu. Dok se vozi gradom svako malo mora se zaustaviti kako bi ispunio želju djece za zajedničku fotografiju.

-Zasad nisam imao problema s policijom, uostalom predbožićno je vrijeme, pa se malo progleda kroz prste - smije se Karlo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • blonde 23.12.2011.

    jako lijepo, sve pohvale mladiću dobroga srca...neka je primjer ostalima...sretno Karlo, neka Te i dalje čuvaju Anđeli...

  • drug Tito_1 22.12.2011.

    ma koji djed božičnjak izmišljen naziv, ispravno je Djed Mraz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare