To je to što me zanima!

Dojava o bombi: Samoborski učenici morali napustiti škole

U petak oko 15 sati profesori su učenike zamolili da spreme stvari i da napuste školu. Sve su ih poslali svojim domovima zbog sigurnosti. Dojava je bila lažna
Vidi originalni članak

Sve učenike Ekonomske, Trgovačke i Ugostiteljske škole Samobor, Gimnazije A.G.Matoša i Srednje strukovne škole Samobor evakuirali su u petak oko 15 sati zbog dojave o bombi.

- Svi smo bili u učionici na satu kada je došla profesorica i rekla da smjesta uzmemo stvari i napustimo školu i da čekamo ispred škole sve ostale detalje. Pitali smo profesore što se događa. Rekli su da je netko dojavio da je bomba u školi. Poslije su nas poslali do Sportske dvorane Samobor te je došla policija. Sve su nas poslali doma iz sigurnosnih razloga. Je li bila  neslana šala nekog učenika, ne znam - rekla nam je jedna od učenica.

Policija je potvrdila da su dobili dojavu. Na teren su izašli pirotehničari. Ustanovili su da je dojava, srećom, bila lažna.


Idi na 24sata

Komentari 8

  • ViktorijaGundić 21.09.2013.

    test iz matematike

  • witchie 21.09.2013.

    Nije to niš novo.... Pa to se događalo i još prije 40 godina.... Zaigrani učenici su tako izbjegavali kontrolne i ispitivanja.... Žalosno je da nove generacije nisu baš nimalo pametnije i inovativnije. Djeluje kao da generacijski degradiramo....

  • zahira45 21.09.2013.

    Opet budala nema drugog posla. Bolesno i neodgovorno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare