To je to što me zanima!

Domaći igrač udario suca šakom nakon što su primili gol

Na nogometnoj utakmici NK Nova Ves i NK Vindija u drugoj županijskoj ligi varaždisnske županije gosti su zabili zgoditak. Nezadovoljni igrači krenuli su sucu
Vidi originalni članak

Stvarno je bilo ružno. Jedan od igrača NK Nova Ves u  naguravanju je udario suca šakom i oborio ga. Ja sam uspio snimiti, sjeo sam u auto i otišao, rekao nam je čitatelj koji je u subotu na nogometnoj utakmici snimio napad na suca. Naime, NK Nova Ves ugostila je nogometaše NK Vindije. Gosti su poveli, a s tribina je u teren utrčao domaći navijač. Nezadovoljni domaći igrači naguravali su se sa sucem a jedan ga je udario šakom. Sudac je pao. 

- Pokušao sam smiriti strasti no nisam uspio.Na tribinama je bilo 30-ak domaćih navijača i nas 20-ak koji smo došli gledati NK Vindiju, Ne znam je li policija bila - rekao je čitatelj. U Policijskoj upravi varaždinskoj rekli su nam da nije bilo dojave o napadu na suca no da će svakako istražiti slučaj. - Temeljem službene dužnosti ispitat ćemo situaciju oko te utakmice. Provest ćemo uobičajeni postupak kad se dogode ovakve situacije. Zatražili smo od glavnih aktera utakmice da daju svoja pismena očitovanja, od službenih osoba (suci i delegat), od igrača koji je udario suca te rukovoditelja osiguranja na utakmici. Na osnovu tih očitovanja Disciplinski sudac ŽNL Varaždin odredit će kazne prema Disciplinskom pravilniku HNS-a - naveo je Nino Vugrinec, Povjerenik za natjecanje Županijske nogometne lige Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • seherezada 03.11.2010.

    seljačina nad seljačinama više mi nikad nebi i grao nogomet bolje da se uhvati pivinske flase vjerojatno samo to i zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare