To je to što me zanima!

Auto udario u vlak, krvave putnike prevezli su u bolnicu

Automobil je naletio na vlak koji je vozio iz Zagreba prema Vinkovcima u mjestu Velika Ludina između Kutine i Vidrenjaka. Dvoje ljudi je ozlijeđeno. Očevid još traje
Vidi originalni članak

Vozio sam se vlakom prema Vinkovcima. U petak, nešto prije 15 sati u mjestu Velika Ludina, auto je naletio na vlak. Bilo je krvavih ljudi, ali odveli su ih u bolnicu, rekao nam je čitatelj Ivica koji je poslao fotografiju nesreće.

Automobil je naletio na vlak koji je vozio iz Zagreba prema Vinkovcima naletio u mjestu Velika Ludina između Kutine i Vidrenjaka. Dvoje ozlijeđenih prevezli su u bolnicu. Očevid je u tijeku, potvrdili su nam u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj. Policija je izvijestila kako su se ozlijedili vozač (57) i suvozačica (17) iz automobila.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tino1 29.08.2011.

    možeš proč 1,00000,000 puta preko istog pružnog prijelaza ali isto tolko puta moraš i provjerit neka ovo bude opomena drugima

  • KrešimirVdović 26.08.2011.

    mirkocrk1992! Poznajem čovjeka odlično, oženjen sam njegovom sestrom 34 godine. E.S., vozača Nive, svog šogora, poznajem od kada znam za sebe. Znam da je to jedna smirena i staložena osoba. Živi u toj ulici od kada se rodio, poznaje taj prijelaz, s njime je u Nivi bio njegov najmlađi sin.... Ne krivim nikoga ali ponavljam: tko je prošao kroz Hrvatsku 1.000.000 km u autu ili motorkotačem (a ja jesam) taj jaaako dobro zna koliko su smrtonosni ti prijelazi bez rampe (brklje). I dalje tvrdim da HŽ ima novca za sve i svašta osim za putni prijelaz s brkljom. Međunarodna glavna željeznička pruga kroz RH neće moći biti u EU bez brklji; - u ovom slučaju i sa takvom frekvencijom vlakova -čak, podvožnjak ili nadvožnjak.

  • mirkocrk1992 26.08.2011.

    josipe to i ja kazem kad sunce obasja nevidi se a i znaju svjetla zatajiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare