To je to što me zanima!

Dvojica mladića Mazdom su iščupali stup javne rasvjete

Mazda 626 izletjela je iz desnog zavoja u četvrtak oko 23.30 u Vinkovcima u Ulici Dragutina Žanića Karle. Udarili su u stup javne rasvjete, odbili se te se prevrnuli...
Vidi originalni članak

Udarilo je kao manja bomba. Sjedio sam na terasi jer živim u blizini. Krenuo sam vidjeti što se dogodilo. Vidio sam i druge ljude da trče. Auto je bio smrskan i prevrnut, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u četvrtak oko 23.30 u Vinkovcima snimio prometnu nesreću. Na cesti je bio krš, dijelovi auta te Hitne pomoći koji su uspali iz Mazde 626. 

- Dvojica mladića izašli su iz auta takoreć neozlijeđeni.  Jedan od njih imao je posjekotinu na nozi, a drugi na ruci. Odmah su došli vatrogasci, policija in Hitna pomoć, rekao je čitatelj. Koliko je mogao procijeniti, mladići nisu bili pijani. To je potvrdila u vukovarsko-srijemska policija. 

-  Mladići nisu pili alkohol. Naime,  dvojica 19- godišnjaka u ulici Dragutina Žanića Karle, ispred kućnog broja 13, lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći. Mladić je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda 626“, vinkovačkih registracijskih oznaka, ulicom Dragutina Žanića Karle. Dolaskom do kbr. 13,  zbog brzine je u desnom zavoju izgubio nadzor nad automobilom, te sletio na zelenu  površinu s lijeve strane ceste. Udarili su u rasvjetni stup, a potom se prevrnuli na krov. Zaustavili su se na pješačkoj stazi uz rijeku Bosut. Šteta je oko 30.000 kuna - rekli su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Driver_1_1 15.07.2012.

    Rodili se ponovno...

  • ZMIJA1 15.07.2012.

    divljaci

  • vitaminix 14.07.2012.

    eto umalo da završe u rubrici crna kronika, ali ovaj put su imali sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare