To je to što me zanima!

Dvojica su ga napala u autu, pretukli, oteli novac i pobjegli

Dvojica maskiranih razbojnika napali su vjerojatno vlasnika mjenjačnice u Cerničkoj na zagrebačkoj Trešnjevci u ponedjeljak oko 10 sati. Razbili su mu staklo od auta...
Vidi originalni članak

Nakon glasnog praska istrčala sam na ulicu i vidjela muškarca krvave glave, rekla je prestrašena djelatnica mjenjačnice u Cerničkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci.

Nakon što je u ponedjeljak oko 11 sati bio u mjenjačnici, muškarac (35) krenuo je prema svom autu. Dva razbojnika čekala su ga u zasjedi. Istrčali su iz prostorije za kontenjere, zaskočili žrtvu te mu razbili prozor na Audiju A4. Potom su ga opljačkali.

- Počeli su ga tući po glavi i gurati. U otimanju se novac koji je čovjek nosio rasuo po ulici. Njih su ga dvojica počeli grabiti rukama. Većina novca je ostala, a oni su s malo plijena pobjegli - rekao je čitatelj koji je i snimio fotografije razbojništva.

Dva su lopova, tvrde očevici, odmah pobjegla u smjeru Tratinske ulice.

- Ovo nije pusta ulica. Ovdje stalno ima ljudi, tu je kafić, a i auti prolaze - komentirali su šokirani stanari, kojima nije jasno kako je takva pljačka moguća usred dana.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • PMF 087 30.01.2012.

    Sve dok mi budemo čekali da policija dodje i zaštiti gradjane a ne priskočimo sami u pomoć, bit će zlatno doba za kriminalce.. Na sve strane imamo dokaze da idemo "linijom manjeg otpora" i "izbjegavanjem konflikta s ovakvim pod izgovorom "da ne želimo imati problema" a kad se ovako što desi npr. našem djetetu ili nama, onda smo prvi koji kreštimo: "Kakav smo to narod pa niko nije pomogao"

  • FEAR_3 30.01.2012.

    Ovo bi ja nazvao reketarenje. Vjerojatno se radi o mafiji.

  • zippysnake 30.01.2012.

    Decki su trebali sitno za bakljave, mislim da je u blizini neka slasticarna!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare