To je to što me zanima!

Fiatom se okrenuo na krov, u nesreći ozlijeđen dječak (15)

Vozač (23) auta izgubio je kontrolu na križanju Ulica Martina Kontuša i Kvaternikove u Rijeci. Prevrnuo se na krov. S njim u autu bio je i dječak (15) koji je ozljieđen
Vidi originalni članak

Na križanju Ulica Martina Kontuša i Kvaternikove u Rijeci u nedjelju oko 3.30 sati vozač (23) Fiata prevrnuo se na krov. S njim je u autu bio i dječak (15) koji je ozlijeđen. Pomoć mu je pružena u Dječjoj bolnici Kantrida.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske su kazali da je vozač Fiata riječkih registarskih oznaka na raskrižju dviju ulica skrenuo u desno gdje je izgubio kontrolu. Izletio je na otok za usmjeravanje prometa, udario u betonske gljive te se prevrnuo na krov.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Capafiori 21.07.2013.

    Molim malo objektivnosti pri ovakvom izvješćivanju, jer po slici 4 i 6 vidljivo je da vozač nije bio ni blizu "gljiva" koje su od mjesta nesreće udaljene nekih 30-ak metara. Ma kojom god brzinom da je vozač vozio, nije mogao udariti u gljive i nači se na mjestu ispred lokala, osim ako se dokaže da automobil prilikom udara (nekim čudom) može voziti uz brdo, a ne kliziti niz njega. :(

  • Putschi 21.07.2013.

    Na mladima svijet ostaje ! Imam oko cetrdesetak godina staza ali da sam to i namjerno zelio izvesti , nevjerujem da bi mi to tako super uspjelo kao ovim gacoserima !!!!!

  • RankoParis 21.07.2013.

    ma nemora ti bit žal nikoga. Ukrali su čoviku auto i razbili ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare