To je to što me zanima!

Malom gladnom mišu njuškica je zapela u praznoj ljusci oraha

Miš je došao u dvorište obitelji Fučkan u Svetom Ivanu Zelini u nedjelju. Pronašao je ljusku oraha i zavukao njuškicu da vidi ima li hrane. Više je nije mogao izvući
Vidi originalni članak

U velikom dvorištu naše obiteljske kuće imamo čempres, a pokraj je i stablo oraha. Plodovi padaju na tlo, a kako roditelji autom ulaze i izlaze iz dvorišta, neke su od oraha prepolovili gumama. Miš je došao u dvorište i njuškao za hranom - rekla nam je Valentina Fučkan, čitateljica 24sata koja je gladnog miša na snijegu snimila u Svetom Ivanu Zelini. Miš je zabio svoju njuškicu u ljusku od oraha tražeći hranu. No zaglavila mu se, pa je više nije mogao izvaditi.

- Tata mu je prišao, a miš se nije uplašio. Bio je miran. Otac mu je nježno skinuo orahovu ljusku. Dragali smo ga. Baš je bio sladak Potom ga je spustio,  a miš je mirno otišao svojim putem - kaže Valentina. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • green_eye 28.12.2010.

    slatkićć :D

  • IgorGregelj 27.12.2010.

    Čuj ovu dalmatinsku seljačinu, "radila bi sikira"...odsjeci si radije sa tom sikirom taj kurac da ne radiš debile, ionako vas je previše. A tek ova glupača Ruža? Sigurno debela babetina koja se mora miša bojat jer "kakva bi ona žena bila da se ne boji miša?"...to što sa svojom ogromnom guzičetinom može ubiti pit bulla ako sjedne na njega, to nema veze, jelda teta Ružo?

  • Rovad 17.12.2010.

    miki maus je imao sreću da se našao kod normalnih ljudi koji ga nisu smatrali nekom strašnom nemani koja bi im mogla učiniti neko veliko zlo pa su ga oslobodili,i sam bi tako postupio. svako postupanje suprotno ovome nema veze sa zdravim mozgom. miš i ostale životinjice su štetočine zato što ih je neodgovoran čovjek takvima napravio raznim pokusima u lab.radionama i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare