To je to što me zanima!

Gojkov je nova linija auta za tržište Bosne i Hercegovine

Vozač Volkswagen Bore skretao je s obilaznice na čvoru Buzin u Zagrebu u petak ujutro. Čitateljica je htjela provjeriti liniju vozila. Iznenadila se i prasnula je u smijeh
Vidi originalni članak

Auto je vozio čovjek s putnicima ispred mene. Iz daljine nisam bila sigurna koja je linija. Kako i ja ja vozim Volkswagen, mislila sam da je to neka nova marka. Pukla sam od smijeha kad sam se približila i pročitala. Jedva sam se dovezla do posla od smijeha. Štoviše, i sat vremena nakon toga smijala se originalnom vozaču Bore, rekla nam je oduševljena čitateljica. Ona je u petak oko 8.20 snimila VW Borru bosanskohercegovačkih registracija na čijem je lijevoj kraju vlasnik nadopisao GOJKOV. 

- Znam da su ljudi iz BiH duhovit, i da se šale na sve moguće teme, ali ovo me je zbilja dobro nasmijalo - rekla nam je čitateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • drug Tito_1 13.01.2012.

    šta je tu smiješno? Kupiš slova u Molidonu i napišeš kaj očeš....

  • IvanBubalo 13.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare