To je to što me zanima!

Golfom kroz crveno: Udario ga Passat u kojem je bilo 3 djece

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nasreću, nitko nije teže ozlijeđen u sudaru na zagrebačkom zelenom valu u subotu oko 10.30 sati. Jednom dječaku iz nosa je curila krv. Sve ih je odvezla Hitna pomoć
Vidi originalni članak

Prolazio sam na čisto zeleno, a on je projurio kroz crveno. Dobro da nas nije u bok udario jer bi ubio i mene i obitelj, kazao je šokirani vozač Passata s kojim je u autu bila supruga i troje male djece.

Automobili su se sudarili u subotu oko 10.30 sati na križanju Preradovićeve i Hrebrangove ulice u Zagrebu.

- Iz Preradovićeve je kroz crveno izletio bijeli Golf. Passat koji je vozio zelenim valom udario je u njega i odbacio ga dvadesetak metara - kazala je čitateljica. Od siline udarca Golf se nekoliko puta okrenuo i udarao u parkirane aute u Preradovićevoj ulici.

- Otvorili su nam se svi zračni jastuci i bili smo vezani. Ne znam kako se sin uspio udariti. Ne znam kako je. Hitna ih je sve odvezla - kazao je vozač Passata kroz suze. Policija je zbog očevida blokirala jedan trak zagrebačkog zelenog vala.

- Još jedan je tu proletio kroz crveno. Nikako da nešto naprave s ovim križanjem - kazala je stanarka Preradovićeve. Nasreću, nitko nije teže ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bulog55gmdg 10.12.2013.

    Dobro da nikome nije ništa a naročito djeci. Ako postoje semafori tu se može staviti jedino nadzorna kamera koja će sve snimati i da institucije odrade svoje. Za ovakve hrabre predlažem bacanje sa krčkog mosta na onoj gumi i da se dužina svaki put poveća. Mislim da bi prodaja deterđenta porasla!

  • theDude5 10.12.2013.

    Redovito se prolazi na crveno... Kad prođem na rano žuto obično još tri auta šmugnu kroz kasno žuto i još koji kroz crveno.

  • MarijaJurić 09.12.2013.

    ajoj dobro da nije ništa ozbiljno dječici;naravno i njihovim roditeljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare