To je to što me zanima!

Kia sletjela s ceste i završila na boku, vozač nije ozlijeđen

Iz policije kažu kako je nastala tek manja materijalna šteta. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina, a na tom dijelu cesta je bila skliska, a vidljivost je smanjena
Vidi originalni članak

Vozač Kie Pride u nedjelju je nešto prije 11 sati na cesti Popovača-Sisak, u mjestu Stružec, sletio s ceste. Automobil se prevrnuo na bok, a vozač je bez ozlijeda izašao iz vozila. Iz policije kažu kako je nastala tek manja materijalna šteta.

Prevrnuti automobil fotografirao je i naš čitatelj. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina, a na tom dijelu cesta je bila skliska, a vidljivost je bila smanjena zbog magle.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • reley 17.12.2012.

    Majstor previše gleda policajce s autoputa.Svaka škola košta pa i ova ako učiš za kaskadera.

  • forrest gump_1 16.12.2012.

    Novinar piše gluposti . Vozač je bio totalno alkoholiziran . Cesta nije skliska , a na tom mjestu je pregledna . Vozač je sa svoje vozne trake prešao na suprotnu i s lijeve strane "zahvatio" bankinu , potrgao dva ankera i sajle kojim je usidren toranj . Nakon toga je nastavio vožnju po lijevom boku jarka pritom čudom izbjegavši betonski šaht i nakon sto metara završio kao na slici . Samo je čudom izbjegnuta tragedija jer tom cestom znaju ići i pješaci . Ovom prilikom upućujem apel policiji da pojača kontrole na brzinu i alkohol u prometu .

  • copyl 16.12.2012.

    To nije golf nego Kia Pride

Komentiraj...
Vidi sve komentare