To je to što me zanima!

Hakirali su i stranice Turističke zajednice Grada Zagreba...

Stranica je hakirana u nedjelju popodne. Nepoznati hakeri postavili su srpsku zastavu svugdje na stranici. I proteklog tjedna hakirali su nekoliko naših sajtova
Vidi originalni članak

Službene stranice Turističke zajednice Grada Zagreba hakirane su u nedjelju popodne. Na stranici se svugdje pojavljuje srpska zastava. 

Podsjetimo kako su proteklog tjedna hakirali i stanice Hrvatskog nogometnog saveza i općine Crnac. Vrlo brzo stranica Turističke zajednice ponovno je u funkciji i može se posjetiti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lolita 29 02.07.2012.

    cijela Srbija samo misli na Hrvatsku i svi su ljubomorni na naše blagostanje, velike plaće, na razvijenu industriju... ma dajte molim vas to su neki balavci a vi odmah cijelu srbiju poistovjećujete sa činom nekih balavaca!!! i da neko je rekao da smo pobijedili, samo ne znam šta nam je dobrog ta pobjeda donjela? ako neko zna neka kaže

  • Horvatin 02.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • atak na batak 02.07.2012.

    vauuu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare