To je to što me zanima!

Halo 192: Sletjeli smo u jarak, hitno nam pošaljite pojačanje

Policijsko vozilo sletjelo je kraj pruge na zagrebačkoj Peščenici u srijedu oko 4.30 sati. Jedan čitatelj tvrdi da su se policajci parkirali, a drugi da su lovili kriminalce
Vidi originalni članak

Čini se da su malo zalutali, rekao nam je čitatelj koji je u srijedu oko 9 sati fotografirao policijski automobil koji je sletio s dva metra visine kraj pruge na zagrebačkoj Peščenici.

Pretpostavlja da su se pokušali parkirati ili okrenuti i nisu vidjeli kraj željezničkog perona. Dodaje kako im je u pomoć stigla vučna služba.

Drugi čitatelj tvrdi da je policijska patrola lovila nepoznate kriminalce te da su sletjeli s ceste. U pomoć su im uz vučnu službu stigle i kolege.

U policiji su nam kratko kazali kako je njihovo vozilo oko 4.30 sati u Planinskoj imalo lakšu prometnu nesreću s materijalnom štetom. Nitko nije ozlijeđen. Ne znaju što su tamo radili, što je prethodilo nesreći i jesu li nekog lovili.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • IgorTijan 22.02.2013.

    A da postanu naporne te noćne nakonnekog vremena moraš ubit oko!šteta što su sletili,da nisu možda ih se moglo i na spavanju uhvatit!=))

  • ZVRK_4 20.02.2013.

    možda su se igrali skrivača

  • izapozornice 20.02.2013.

    Da se to dogodilo bilo kome drugome,več bi dobio kaznu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare