To je to što me zanima!

HDZ-ov autobus nema stakla: "Srdačno" su ih dočekali...

Plavi autobus bez stražnjeg stakla čitatelj je snimio na Grobničkom polju kraj Rijeke. Posumnjao je da je staklo razbijeno nakon HDZ-ova skupa u Rijeci
Vidi originalni članak

Naš čitatelj iz Rijeke krenuo je u petak za Zagreb i na Grobničkom polju naišao na plavi autobus HDZ-a, kakve posljednjih desetak dana, otkad je počela kampanja, viđamo po cijeloj Hrvatskoj. No, za razliku od ostalih HDZ-ovih autobusa, ovome je bilo razbijeno stražnje staklo. Skup HDZ-a u Rijeci održao se u srijedu.

- Izgleda da su ih "srdačno" dočekali pa su ostali bez stakla - zaključio je naš čitatelj. Na riječkom skupu u dva je navrata skoro izbio incident. Prvo je aktivist prošao među masom s s transparentom na kojem je pisalo "tko bi normalan glasao za HDZ", a drugi se put navodno pojavio Ivan Pernar te povikao "mafija, mafija". Osim toga, riječki vozači trubljenjem su izražavali nezadovoljstvo HDZ-ovim skupom. 

Ipak, nije poznato jesu li staklo na HDZ-ovom autobusu razbili aktivisti, nezadovoljni birači i vandali ili je uzrok neki potpuno drugi. U petak u autobusu nije bilo nikoga s HDZ-ovih izbornih lista. 

- Samo je vozač bio unutra - rekao je čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Marrac 28.11.2011.

    Sve po zasluzi...a sto je najgore sto ce hrpa ljudi glasati za te tvorove....

  • mirjana2902 28.11.2011.

    narodu ih je pun kufer, da se nisu razotkrile tolike afere, možda bi bilo gusto,ovako gube 100% i oni su svjesni toga, ništa nisu napravili ni za nezaposlene, umirovljenike,podstanare da suzbiju iznajmljivanje na crno,sistematizacija u državnim institucijama,nezaposlene branitelje itd,itd nego samo pljuju po drugima nikakav program nisu ponudili za izlazak iz ove teške situacije i krize, jadno i žalosno samo misle na fotelje!!!!!!!!

  • mjm 28.11.2011.

    da nemaju tih par buseva koji ih voze na skupovima nebi bilo nikog osim par penziča koji su tam samo zbog kuhanog vina i koje kobase.Jedan manje

Komentiraj...
Vidi sve komentare