To je to što me zanima!

Hvar: Zabila se u motor, dvoje Talijana je teško ozlijeđeno

Talijani su helikopterom prebačeni u KBC Split gdje su zadržani na liječenju. Vozač motora ima teške ozljede kuka, dok je njegova suputnica slomila nekoliko rebara
Vidi originalni članak

Kod mjesta Jelsa na Hvaru, u nedjelju oko podne, sudarili su se automobil i motociklist pri čemu su vozač motora i njegova suputnica zadobili teške tjelesne ozljede. Automobilom Ford Focus upravljala je 25-godišnja državljanka Francuske. Izgubila je nadzor nad vozilom te prešla u suprotni kolnički trak. 

Udarila je u motocikl marke BMW koji je vozio 44-godišnji državljanin Italije, a na kojem je bila i 49-godišnjakinja, također Talijanka. Talijani su helikopterom prebačeni u KBC Split gdje su zadržani na liječenju. Vozač motora ima teške ozljede kuka, dok je njegova suputnica slomila nekoliko rebara. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • reley 25.06.2013.

    I da je to policija uredno naplatila, sve prekršaje počela bi se puniti državna blagajna.Nemojmo pričati da momci koji voze takve motore nemaju novaca za platiti kaznu.Gledam ih ja po Zg, jurcaju na zadnjem kotaću,pretiću,a o decibelima iz auspuha da ne prićamo I TO VEĆINOM NEREGISTRIRANI.

  • reley 24.06.2013.

    Brzina je zakon.Vidim danas pametnog i brzog mladića kako juri u zavoj gdje je znak ogranićenja brzine na 40 km/h Njegova je bila tri puta veća jer taj zavoj prođeš sa 100 ako si pametan.I onda mu se zadnji kraj zanio u lijevo,udario je u rubni kamen i sa zadnjim krajem Audija pogodio u stup okrenut upravo u smjeru iz kojeg je došao.A da stvar bude bolja stup se nalazi na pločniku kojim se kreću pješaci.Srećom nikog nije bilo na pločniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare