To je to što me zanima!

Odmorile se: Rodama je bilo teško letjeti pa su se prošetale

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rode su odbacile strah i odlučile prići ljudima. Tako je jedna u subotu skrenula na piće u kafić u Vinkovcima, a druga se u utorak šetala centrom Belog Manastira
Vidi originalni članak

I roda je došla popiti jutarnju kavicu. Prvo se opušteno šetala po pješačkoj zoni, a onda se valjda umorila pa skrenula u kafić. Veselo je hodala od stola do stola i spremno pozirala znatiželjnicima koji ju fotografiraju, rekao nam je čitatelj Tomislav Galić. 

Roda je očito pobijedila strah, pa je u subotu oko 8.00 sati sletjela u centar Vinkovaca. Šetala se po pješačkoj zoni, a kada joj je to dosadilo skrenula je u kafić. Bez straha je išla od gosta do gosta i izazvala nevjericu, ali i osmijehe.  

Roda se u utorak u 9.45 sati pojavila na Trgu slobode u Belom Manastiru. Opustila se i bez straha ušetala među ljude u centru grada. No, kada je naišao pas malo se prestrašila ali ubrzo se ponovno vratila. Sada je svoje mjesto pronašla na uličnoj lampi gdje se udomaćila i promatra što se oko nje događa. 

Ne znam odakle je roda došla, ali slobodno se kreće i šeta među ljudima. Svi se oko nje skupljaju i fotografiraju je, a ona se bez ikakvih problema socijalizirala s građanima, kazala nam ne čitateljica Ivana Blagus (24). 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AndreaZelenooka_1 25.03.2015.

    Sve je to lijepo, ali, rode, budite ipak oprezni jer ljudi su zvjeri opasne!

  • zgja 05.10.2014.

    Dosle u izvidnicu za iducu godinu

  • melindaupsss 30.09.2014.

    Divan prizor :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare