To je to što me zanima!

I tako ona šeta na 40 stupnjeva plažom u debeloj zimskoj jakni

Iako je temperatura vani skoro 40 stupnjeva, ovoj turistkinji se učinilo da je debeli minus pa je u nedjelju prošetala plažom u Omišu u debeloj pernatoj zimskoj jakni
Vidi originalni članak

- Turisti i kupači su zbunjeno i u nevjerici gledali mladu azijatkinju kako se, na nesnosnoj vručini od 40 stupnjeva, šeta plažom u zimskoj jakni u društvu prijateljice. Njoj je očito temperatura daleko ispod nule.  Svi su se okretali za njom - rekla nam je čitateljica. 

Iako je temperatura vani skoro 40 stupnjeva, mlada  turistkinja se u nedjelju oko 16 sati prošetala plažom u Omišu u debeloj pernatoj zimskoj jakni. Možda se radi o okladi, a ako je samo htjela privući poglede, uspjela je u tome. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zivancan 15.08.2015.

    Kakav se čovjek rodi,takav i umire,bar tako kažu oni koji vele da znaju,a ovdje izgleda da i ona zna,a mi ne! Štiti se od pre jake vručine.Mora da je iz hladnih predjela azije.Perje ima isti ,obostrani učinak kao i ovčja vuna,štiti od hladnoće,ali i od prekomjerne vručine.U sibiru drže hladnjake da im se ne smrznu namirnice ili piće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare