To je to što me zanima!

Ignorirali radove: Na pruzi u istom danu zaglavila dva auta

Vozači taksija i BMW-a u nedjelju su zapeli na tramvajskoj pruzi na zagrebačkom Savskom mostu. I dok se taksist sam izvukao, BMW je izvlačila vučna služba
Vidi originalni članak

Taksist je prešao na tramvajsku prugu i zapeo, rekao nam je čitatelj. Fotografiju je napravio u noći na nedjelju u 3.30 sati na zagrebačkoj Savskoj ulici kod okretišta tramvaja. Slično je napravio i vozač BMW-a.

Mladi vozač je zapeo na tramvajskoj pruzi i zaustavio tramvajski promet na petnaestak minuta - kazao nam je čitatelj koji je fotografiju zaglavljenog automobila napravio u nedjelju oko 22.20 sati.

U ZET-u kažu kako se taxi iz pruge vjerovatno izvukao uz pomoć prolaznika. Vozaču BMW-a morali su pozvati vučnu službu. Oni su automobil uklonili nakon dvadesetak minuta.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sylvia 28.03.2014.

    A budalaštine...

  • Amg 26.03.2014.

    ej Petre, ja idem s Bmw-om na WC! mislim ono kreten.... kaj je sad on tu s bemvejom zapeo kuiš ne, a ovaj s taksijem, jer nije bitno koja je marka ak nije bemvej! kuiš ono bemveja je morala vučna izvlačit kuiš ono. a ovaj taksi je odletio s pruge.... a koje je ono marke taksi??? nemam pojma kuiš ja ti znam samo za bemvej!!!

  • manijak na dopustu 26.03.2014.

    Hahahaha...Taxi i Bmw....kao da taxi nije nikakve marke ili se ne smije naglasiti koji je to još auto zapeo pored BMW

Komentiraj...
Vidi sve komentare