To je to što me zanima!

Iščupali prometni znak da bi promijenili gumu na autobusu

Autobusu koji je u četvrtak ujutro krenuo iz Splita kod Masleničkog mosta ispraznila se stražnja guma. Vozač nije uspio s alatom zamijeniti gumu, pa je iskoristio znak
Vidi originalni članak

Autobus je krenuo iz Splita u četvrtak ujutro. Već kod Dugopolja je imao manji kvar koji je brzo otklonjen. Vozač je stao kod Masleničkog mosta da se putnici malo odmore od vožnje. Tada je primijetio da se stražnja guma busa ispraznila.

- Vozač je pokušao s alatom odvrnuti vijke no nije uspio. Pomogli su mu i putnici no niti oni nisu uspjeli. Vozač se tada dosjetio da bi mogli pomoću prometnog znaka napraviti veću polugu te zamijeniti gumu. Iščupali su znak iz zemlje te krenuli u 'borbu' s vijcima - kazao nam je Romeo Tomaš (43), čitatelj koji je fotografirao autobus.

Nakon sat vremena 'borbe' uspjeli su zamijeniti gumu na autobusu.

- Na opće oduševljenje putnika ali i vozača krenuli smo prema Zagrebu - dodaje Romeo.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • GreenyGreen 02.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Axl_2 31.12.2012.

    Ima je on polugu al je Jujnović odnio u staro željezo.

  • Divlji Mačak 30.12.2012.

    Ništa posebno ,cijev znaka mu je poslužila kao produžetak da lakše odvrne i poslije dobro stegne matice...a i vidi se da je znak suženje na cesti tu privremeno, fiksno postavljeni znaci su zabetonirani i to do pola metra u zemlju i ne mogu se samo tako lak iščupati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare