To je to što me zanima!

Ispraznili kamion: Baranjskoj čistoći snijeg je izbacio smeće

Kamion Baranjske čistoće zapeo je u snijegu pokušavajući doći do kontejnera. Bio je pretežak pa je propao u snijeg. Iz njega su morali vaditi smeće da bi se izvukao
Vidi originalni članak

Čuo sam nekakvu galamu i buku. Pogledao sam kroz prozor i vidio da je kamion Čistoće zapeo u snijegu. Pokušao se izvući, no propao je u snijeg, kazao je čitatelj.

Snijeg koji je zameo cijelu Hrvatsku onemogućio je kamionu Čistoće da u ponedjeljak ujutro u Belome Manastiru pokupi smeće. Bio je pretežak, pa je propao u snijegu.

- Radnici su iz kamiona istovarili smeće. U pomoć je stigao bager. Trebalo im je tri sata da istovare kamion i da ga izvuku iz snijega. Smeće nije smrdjelo jer je temperatura bila ispod nule - ispričala je čitateljica.

Iz Baranjske čistoće potvrdili su nam da je njihov kamion zapeo u snijegu te da su ostavili smeće na ulici. Navečer istog dana pokupili su smeće drugim kamionom.

Niske temperature i dalje stišću Hrvatsku. Tako bi trebalo biti do sve do kraja tjedna, ali meteorolozi napominju da ne bi trebalo biti novih snježnih padalina. Za vikend temperature će se popeti iznad nule, ali će biti kišovito u većem dijelu zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • baranjac12 12.12.2012.

    pod broj jedan nije snijeg kriv nego rupa a druga stvar nije ga bager mogao izvući jer kamion ima jedno 7 ili 8 tona plus 10 tona smeća pa mislim da to nije teško izračunat i dobiti neki logičan odgovor

  • Divlji Mačak 12.12.2012.

    Čudi me da ga bagerom i drugim kamionom nisu mogli izvući ili su stvarno toliko nesposobni???

  • gregor crna ovca 12.12.2012.

    stvarno naslova to su trebali velikim tiskanim slovima stavit naslov. Zapeo zapeo šta ima veze svakom se to može dogoditi važno da su ljudi sredili nered

Komentiraj...
Vidi sve komentare