To je to što me zanima!

Ivana Paris na djevojačkoj uživala u erotičnoj torti

Njezin budući suprug Dino Bubičić (28) momačku večer imao je u subotu. Ivana je uživala u torti u obliku muškog splovila koju su joj darovale cure...
Vidi originalni članak

Ivana Paris (26) u petak je u klubu Boa u Rijeci u društvu desetak prijateljica i ekipe Nove TV proslavila djevojčku večer. Trudna Ivana uživala je u torti u obliku muškog spolovila koju su joj donijele prijateljice. Bivša Miss Universe pozvala je prijateljice Kristinu Lumbar (27), Petru Maroje (27) i Hanu Hadžiavdagić (26). Djevojke su se do dva sata ujutro zabavljale uz DJ-a Chiweta. Ivana je tijekom večeri ipak više sjedila i opušteno se družila s prijateljicama s obzirom na to da je u poodmaklom stadiju trudnoće. Sljedeći dan zabavljao se Ivanin budući suprug Dino Bubičić (28). Na momačku večer stigli su Bruno Orešković (23), i Renato Đošić Renman (41). 

Ekipu zabavljala Sandra Dabo

Dobro raspoloženu ekipu zabavljala je Sandra Dabo. Nastupala je desetak minuta, poslije čega su navodno stigle striptizete. Zabavljali su se u riječkom restoranu, a poslije su otišli do Opatije. Dino Bubičić ih je taj dan vodio na paintball i karting. Cjelokupnu pripremu vjenčanja, kao i ceromoniju gledatelji će moći vidjeti u "Red Carpetu" jer je par svoj najvažniji dan u životu odlučio podijeliti s javnošću. Ivana bi trebala roditi 27. prosinca. Uskoro će se vjenčati u crkvi, a slavlje planiraju sljedeće godine. Par živi u Rijeci od siječnja s Dininom majkom Nevenkom. Zaljubili su se prošle godine u reality showu 'Farma'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare