To je to što me zanima!

Izgubio je cestu pod kotačima: Prevrnuo se u kružnom toku

Vozač je iz kabine kamiona izašao neozlijeđen. Kamion pun zemlje prevrnuo se u petak oko 10 sati u kružnom toku kraj trgovačkog centra. Izvlačili su ga kranom
Vidi originalni članak

Radim u blizini. Oko 10 sati u petak začuo sam jak tresak. Izašao sam i vidio da se kamion pun zemlje prevrnuo na bok u kružnom toku. Valjda je brzo ušao pa ga je teret pretegnuo, rekao nam je jedan od čitatelja koji je snimio fotografije kraj trgovačkog centra kraj Zaprešića. Vozač se sam izvukao iz kabine, odnosno popeo se kroz vrata neozlijeđen.

Uskoro je stigla i policija, ali Hitna pomoć nije dolazila. 

- Očevidom će utvrditi uzrok prevrtanja kamiona, a nitko nije ozlijeđen  - potvrdili su nam u zagrebačkoj policiji. Kasnije je kamion izvlačila auto dizalica. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zoro 5 06.04.2014.

    Pokušavao je driftati

  • explozivni1980 04.04.2014.

    Gazda, sad mu fino daj otkaz pa si nek svoj auto razbija!

  • 04.04.2014.

    Vidio sam ovo danas i slikao između ostalog. Ona tri kružna toka kod Westgatea su poligon Zagorcima za utrke. Ne dao Bog da uđeš malo brže u kružni tok jer kad se oni zalete kroz njih imaš osjećaj da si na Grobniku, a ne na cesti. Užas, samo čekam kad će neka teža nesreća biti. Ja sam već dvaput tamo izbjegao nesreću time što sam morao kočiti u kružnom toku jer idiot naravno ga nije ni želio vidjeti nego samo ravno kroz njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare