To je to što me zanima!

Sletio u jarak, sat su vremena rezali auto da izvuku vozača

Vozač Hyundaija u Vučjaku Feričanačkom u srijedu oko 15 sati izgubio je nadzor nad vozilom te je u punoj brzini sletio u jarak. Za sjedalo ga je prikliještio motor auta...
Vidi originalni članak

Ozlijeđen je, ali nije u životnoj opasnosti, rekli su nam u srijedu navečer u osječko-baranjskoj policiji. Oni još nisu imali rezultate očevida, ali čitatelji navode da je vozač u srijedu oko 15 sati u Vučjaku Feričanačkom punoj brzini sletio s ceste u jarak. 

-  Prvi su mu u pomoć poskočili mještani sela. Čovjek koji je vozio automobil bio je zaglavljen između sjedala i volana i od udarca je rasjekao dijelove lica i brade. Pokušali smo ga osloboditi dok ne dođe hitna, ali nismo uspjeli. U prvom trenutku čovjek je bio bez svijesti, ali kasnije je samo mrmljao da ga bole leđa i da mu pomognemo. Naime, motor auta od siline udarca pomaknuo se naprijed, te je čovjek ostao zaglavljen. Zahvaljujući brzoj reakciji Hitne pomoći i vatrogasne postaje Našice, čovjeka su izvadili iz auta. Više od sat vremena je trajalo izvlačenje, jer su morali rezati krov i sjedalo da ga mogu izvući - rekao nam je Vjeko, čitatelj koji se zatekao na mjestu nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • godesslea 17.09.2015.

    al u prvom naslovu pisalo Vozač FIATA!! valjda su onda shvatili koliko su glupi...

  • Turistički VlakićNašice 17.09.2015.

    Lakše ozlijeđen - nije u životnoj opasnosti. Svaka čast na zaključku , teško je ovo prožvakati, naime čovjek je nažalost preminuo

  • IlijaLelic 16.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare