To je to što me zanima!

Iznenadio vozače: Muflon je trčao ulicama Nove Gradiške

Doznali smo da muflon potječe iz Starog Petrovog Sela. Čitatelj 24sata kaže kako mu je vlasnik umro, a sin se ne brine o njima. Ima ih desetak i šeću naokolo
Vidi originalni članak

Vidio sam neobičnu rogatu životinju kako šeće stazom. Ispočetka uopće nisam znao što je to, a onda sam prepoznao muflona, ispričao nam je naš čitatelj koji je snimio fotografiju u ponedjeljak oko 9 sati.

U policiji nisu znali ništa o muflonu. Doznali smo da muflon potječe iz Starog Petrovog Sela. Čitatelj kaže da je vlasnik umro, a sin se ne brine o njima. Ima ih desetak i šeću naokolo.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • muflonng 25.11.2012.

    opet valentina vodi brigu o tuđem životu

  • mala lala 25.11.2012.

    Sven slazem se s tobom... Vijest godine... Pa da su gladni i zedni mislim da bi odavno uginuli ili su to neki hibridni mozda sto ne piju i ne jedu :))) pa sta sad muflon seta po gradu , pa mozda je iso u kupovinu mislim posto je gladan i zedan ... Prestrasno sta sve danasnjim ljudima pada na pamet...a kad neciji pas pokolje kokosi susjedu sto je jos strasnije posto susjed ostaje gladan onda nikom nista... Sramota kako se ljudi petljaju u tudji zivot , valjda nemaju vlastiti... Dragi muflon nemoj vise bjezat od doma da ne bi zavrsio i na dnevniku u 19.30 kao vijest dana :))))

  • petrovoselka001 23.11.2012.

    Sven ne mora svake sekunde provjeravati, jer ne vjerujem baš da se o sekundama radi ipak je došao do Nove Gradiške, halo o čemu pričamo!? a i nije prvi put da je pobjegao, malo malo se to dogodi. A ti jadni mufloni su i gladni i žedni i naravno da bježe. Kao i oni njegovi psi koji su stalno vani, samo čekamo da nekoga ne izgrizu. Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare